Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Projekti - UPI ljudska univerza Žalec Namenjeni so vsem prebivalcem Spodnje Savinjske doline

Kakovost v izobraževanju odraslih

Projekt učne mobilnosti posameznikov na področju izobraževanja odraslih, katerega cilj je pridobiti nova praktična znanja, pristope in dobre prakse na področju razvoja kakovosti

Projekt financira/sofinancira:
Evropska unija, Erasmus+
Obdobje trajanja projekta:
Oktober 2020 – september 2021
Vrednost projekta:
Ciljna skupina:
Strokovne delavke, zaposlene pri članicah konzorcija, ki se bodo v okviru projekta udeležile strukturiranih tečajev v tujini.
Partnerji/sponzorji projekta:
Ljudska univerza Jesenice (vodja konzorcija in koordinator projekta), Zasavska ljudska univerza, UPI – ljudska univerza Žalec

Vabljeni k prebiranju novice o projektu v ACS Novičkah
PRISPEVEK V ASC NOVIČKAH

Gre za projekt učne mobilnosti posameznikov na področju izobraževanja odraslih.

Cilj projekta je pridobiti nova praktična znanja, pristope in dobre prakse na področju razvoja kakovosti. S tem projektom želimo širiti in poglabljati znanje in kompetence zaposlenih, kar nam bo omogočilo nadaljnji evropsko primerljiv razvoj kakovosti. Poleg tega je naš cilj tudi trajno sodelovanje med članicami konzorcija na tem področju.

Projekt bomo izvedli v obliki konzorcijskega partnerstva med Ljudsko univerzo Jesenice, Zasavsko ljudsko univerzo in UPI – ljudsko univerzo Žalec.

 

Za pripravo projekta smo se odločili, ker analize našega dela kažejo potrebo po internacionalizaciji na področju kakovosti v naših organizacijah. Zato se bo devet strokovnih delavk, zaposlenih v članicah konzorcija,  udeležilo treh strukturiranih tečajev:

  • Projektni menedžment za boljšo kakovost poučevanja v Firencah v Italiji;
  • Teorije in metode načrtovanja in vrednotenja v izobraževalni organizaciji v Terracini v Italiji in
  • Zagotavljanje kakovosti – večja kakovost organizacije s samoevalvacijo v Atenah v Grčiji.

 

Udeležba na strukturiranih tečajih bo strokovne delavke spodbudila k uvajanju novih modelov kakovosti v izobraževanju odraslih v svoje organizacije.

Članice konzorcija v okviru projekta Erasmus+  KA1 Kakovost v izobraževanju odraslih (Valentina Uran, Majda Suljanović Hodžič, Marjana Rogel Peršič) smo se med 6. in 12. decembrom 2021 udeležile strukturiranega tečaja v Firencah. 

Tema usposabljanja je projektni management za boljšo kakovost poučevanja, cilj pa je pridobiti nova praktična znanja, pristope in dobre prakse na področju razvoja kakovosti.

SPLETNI DNEVNIK Firence

SPLETNI DNEVNIK Terracina

SPLETNII DNEVNIK Malta