Projekti - UPI ljudska univerza Žalec Namenjeni so vsem prebivalcem Spodnje Savinjske doline

FUTURE - FOSTER, MULTIPLY AND CONNECT ADULT EDUCATION

V projektu raziskujemo uporabo digitalnih orodij na vseh ravneh izobraževanja (osnovnošolsko, srednješolsko in visokošolsko izobraževanje ter izobraževanje odraslih) v Evropi.

Projekt financira/sofinancira:
Evropska unija, Erasmus+
Obdobje trajanja projekta:
1. 11. 2018 – 31. 10. 2020
Vrednost projekta:
12.750,00 €
Ciljna skupina:
Odrasli, izobraževalci odraslih
Partnerji/sponzorji projekta:
Visoka poslovna škola PAR (Hrvaška), Civic Computing (Velika Britanija), Cosmic Innovations (Ciper), UPI – ljudska univerza Žalec (Slovenija), DLearn (Italija), Virtual Campus Lda (Portugalska) in European regional framework for cooperation (Grčija).

V projektu raziskujemo uporabo digitalnih orodij na vseh ravneh izobraževanja (osnovnošolsko, srednješolsko in visokošolsko izobraževanje ter izobraževanje odraslih) v Evropi. Z mednarodnimi partnerji bomo najprej izmenjali izkušnje in dobre zglede s področja poučevanja z uporabo digitalnih orodij, nato bomo zbrali primere dobrih praks, na koncu pa še pripravili zbirko digitalnih orodij za izobraževalce. Ta bo dostopna vsakomur in z njeno pomočjo bodo izobraževalci lahko še bolj kompetentno in samozavestno stopili na pot prihodnosti v poučevanju in izobraževanju, kajti prihodnost izobraževanja je digitalna.

Koordinatorica projekta na UPI Žalec je Biserka Neuholt Hlastec, sodeluje Tina Baloh.