Projekti - UPI ljudska univerza Žalec Namenjeni so vsem prebivalcem Spodnje Savinjske doline

FUTURE - FOSTER, MULTIPLY AND CONNECT ADULT EDUCATION

V projektu raziskujemo uporabo digitalnih orodij na vseh ravneh izobraževanja (osnovnošolsko, srednješolsko in visokošolsko izobraževanje ter izobraževanje odraslih) v Evropi.

Projekt financira/sofinancira:
Evropska unija, Erasmus+
Obdobje trajanja projekta:
1. 11. 2018 – 31. 10. 2020
Vrednost projekta:
12.750,00 €
Ciljna skupina:
Odrasli, izobraževalci odraslih
Partnerji/sponzorji projekta:
European Digital Learning Network (Italija; koordinator) in partnerji UPI - ljudska univerza Žalec (Slovenija), Istituto dei Sordi di Torino (Italija), POLITECHNIKA ŁÓDZKA (Poljska), E-business Academy (Bolgarija), IDEC (Grčija), PROJECTS IN MOTION LIMITED (Malta), EUROGEO (Belgija) in FUNDACION

V projektu raziskujemo uporabo digitalnih orodij na vseh ravneh izobraževanja (osnovnošolsko, srednješolsko in visokošolsko izobraževanje ter izobraževanje odraslih) v Evropi. Z mednarodnimi partnerji bomo najprej izmenjali izkušnje in dobre zglede s področja poučevanja z uporabo digitalnih orodij, nato bomo zbrali primere dobrih praks, na koncu pa še pripravili zbirko digitalnih orodij za izobraževalce. Ta bo dostopna vsakomur in z njeno pomočjo bodo izobraževalci lahko še bolj kompetentno in samozavestno stopili na pot prihodnosti v poučevanju in izobraževanju, kajti prihodnost izobraževanja je digitalna.

Koordinatorica projekta na UPI Žalec je Biserka Neuholt Hlastec, sodeluje Tina Baloh.