Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Projekti - UPI ljudska univerza Žalec Namenjeni so vsem prebivalcem Spodnje Savinjske doline

C-DISK

Digitalne veščine so neizbežen del našega vsakdana. Obstajajo različne ravni veščin, ki jih posameznik ima. Samoocenjevanje izbranih področij digitalnih veščin je v središču multilateralnega projekta, s katerim bomo krepili dvig digitalnih kompeenc in njihovo formalno priznavanje za potrebe dela in poklicnega izobraževanja.

Projekt financira/sofinancira:
Evropska unija, Erasmus+
Obdobje trajanja projekta:
1.2.2022-31.10.2024
Vrednost projekta:
389.697,00 EUR
Ciljna skupina:
Udeleženci v poklicnem izobraževanju, učitelji v poklicnem izobraževanju, managerji
Partnerji/sponzorji projekta:
ECOLE (Italija), ASFOR (Italija), UPI Žalec (Slovenija), UTU - University of Turku (Finska), RISEBA - University of Applied Sciences (Litva), BIC INNOBRIDGE Business Innovation Center Innobridge (Bolgarija), IDEC - Training consultancy company (Grčija)

Cilji projekta so naslednji: - podpreti rast ravni digitalnih spretnosti (tako tehnoloških kot mehkih spretnosti/eleadership) udeležencev in delavcev, vključenih v procese poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter stalnega izpopolnjevanja - prispevati k zmanjšanju neskladja med povpraševanjem in ponudbo (pomanjkanje znanj in spretnosti) na trgu dela. - spodbujanje formalnega priznavanja pridobivanja digitalnih spretnosti, ki podpirajo prehod na trg dela/mobilnost - povečati zmogljivosti institucij za začetno in nadaljnje poklicno usposabljanje za oblikovanje in izvajanje usposabljanja in tečajev za razvoj digitalnih spretnosti udeležencev in delavcev 

Koordinatorica projekta je Tina Baloh, sodeluje Biserka Neuholt Hlastec.