Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Svetovanje in podpora učenju ISIO, karierni kotiček, SSU, učna pomoč, borza znanja...

Splet_pasica_Svetovanje-za-znanje-2022

Svetovalna dejavnost

Na UPI - ljudski univerzi Žalec imamo razvejano svetovalno dejavnost. Svetovalno središče Žalec je namenjeno vsem odraslim, ki so že, ali pa se bodo vključili v izobraževanje. Karierni kotiček je namenjen osnovnošolcem in njihovim staršem, srednješolcem, študentom in vsem brezposelnim, ki iščejo zaposlitev. Več o sami svetovalni dejavnosti si preberite na naših spletnih straneh.

Vsi, ki iščete kakršnekoli informacije in nasvet v zvezi z izobraževanjem in zaposlovanjem, ste vabljeni v naše svetovalno središče na UPI - ljudski univerzi Žalec.

Po dogovoru smo vam na voljo tudi izven uradnih ur in izven sedeža našega središča.

Svetovalno središče ISIO Karierni kotiček Žalec

Podpora učenju

Na UPI - ljudska univerza Žalec imamo veliko dejavnosti, ki so lahko v pomoč in podporo našim udeležencem v izobraževanju. Med te gotovo sodijo svetovalna dejavnost, ki jo izvajamo v Svetovalno središče ISIO Žalec in v Kariernem kotičku.

Središče za samostojno učenje ponuja udeležencem v izobraževanju in vsem, ki se želijo samostojno učiti, možnost samostojnega učenja s pomočjo mentorja in uporabe IKT gradiv.

Učna pomoč je namenjena vsem brezposelnim, ki so vključeni v izobraževanje in imajo težave pri posameznih predmetih. Na razpolago so jim trije strokovno usposobljeni metorji, ki jim lahko v individualnih učnih urah razložijo določeno snov, jim pomagajo osvojiti to snov, tako, da lahko uspešno zaključijo izobraževanje.

Središče za samostojno učenje Učna pomoč