Karierni kotiček - Informacije in predstavitev Spletna aplikacija Kam in kako,

Spletna aplikacija Kam in kako

kikBi radi izvedeli, kateri poklici so primerni za vas? Bi radi spoznali poklice, ki so za vas novi, ker jih še ne poznate? Vse to lahko preverite skupaj z našim svetovalcem v Kariernem kotičku, ki vas bo vodil in usmerjal skozi spletno aplikacijo Kam in kako. Z njim se boste lahko posvetovali o svojih poklicnih interesih, pomagal vam bo tudi pri izdelavi kariernega načrta. Pokličite nas na telefonsko številko 03/ 713 35 75 ali nam pišite na cips.zalec@upi.si in se dogovorite za termin z našim svetovalcem. Svetovanje je BREZPLAČNO.

Center za informiranje in poklicno svetovanje (CIPS) po novem Karierni kotiček

cipskk_logoPo 14 letih uspešnega delovanja CIPS-a je prišlo v oktobru 2014 do preimenovanja v Karierni kotiček. Kljub drugačnemu poimenovanju pa ostaja osnovna dejavnost nespremenjena in tako še vedno nudimo brezplačne informacije s področja izobraževanja, poklicev, trga dela in zaposlovanja. Logotip po katerem boste prepoznali naš Karierni kotiček vidite tukaj desno.

Vabljeni vsi, da se nam pridružite v našem Kariernem kotičku.

Predstavitve poklicev na OŠ

kk_2 V okviru Kariernega kotička izvajamo predstavitve poklicev, s katerimi želimo učence seznaniti z opisi poklicev, z nalogami in izobrazbo, ki je zahtevana za posamezen poklic. Namenjene so učencem osmih in devetih razredov osnovnih šol Spodnje Savinjske doline ter njihovim staršem in učiteljem: Petrovče, Žalec, Griže, Šempeter, Polzela, Braslovče, Prebold, Vransko - Tabor.

Kaj lahko pričakujete od nas:

- nudimo vam izvedbo predstavitev poklicev na osnovnih šolah, ki jo opravi informator/ka Kariernega kotička, prav tako tudi na roditeljskih sestankih,
- predstavimo dejavnost Kariernega kotička,
- predstavimo opise poklicev (dela, naloge, zahtevana izobrazba) in učencem pripravimo gradivo o poklicih
- pojasnimo možnosti štipendiranja,
- delo na spletni aplikaciji KAM IN KAKO.

Karierni kotiček

Karierni kotiček

>