Delavnice za podjetja Namenjene zaključenim skupinam ali podjetjem

Za zaključene skupine oz. podjetja organiziramo podjetniške delavnice s področja vodenja in motivacije, timskega dela, projektnega menedžmenta, trženja storitev, komunikacije in reševanja konfliktov. Izvajamo t. i. delavnice »tailor made«, pri katerih cilje in podrobne vsebine določimo skupaj z naročnikom izobraževanja. V izvedbo podjetniških delavnic se vključujejo preizkušeni in ozko specializirani predavatelji, ki dobro poznajo tako teoretične osnove kot tudi prakso v podjetjih. Delavnice potekajo v sodobno opremljenih učilnicah na UPI Žalec, na željo naročnika pa tudi v prostorih podjetja. 

PERSPECTIVES 360 – ORODJE ZA MERJENJE KOMPETENC VODIJ
Perspectives 360 je internetno podprt vprašalnik temeljnih kompetenc vodij (komunikacija, vodenje, vodenje ljudi, načrtovanje, osebna učinkovitost, timsko delo), ki omogoča natančen vpogled v močne in šibke strani vodij na široki paleti kompetenc po oceni ljudi, ki so za to najbolj ključni.

Z njegovo pomočjo boste vodje dobili vpogled v svoje »slepe pege« oz. vedenja, ki se jih sami niti ne zavedate. Poleg tega so lahko rezultati vprašalnika osnova za osebni razvojni načrt, za vpogled v potrebe po usposabljanju na nivoju posameznika, skupine in oddelkov oziroma za nadgrajevanje  vodstvenih veščin.

S PRAVIMI CILJI DO USPEHA (3 URE)s pravimi cilji do uspehaKateri so pravi cilji? Tisti, ki nas v najkrajšem času, z najmanj porabljene energije in denarja pripeljejo do uspeha. In seveda tisti, s katerimi uresničujemo svoje potenciale, ne delamo samo za vizijo nekoga drugega, ker nimamo svoje lastne … Ko sledimo sebi, razvijamo svoje sposobnosti in samozavest. Na delavnici bomo spoznali, kako gradimo lastno vizijo in postavimo svoje prave cilje. To seveda hkrati pomeni, da tudi premagamo vsa svoja omejujoča prepričanja, ki nam stojijo na poti, da bi si sploh upali postaviti prave cilje.

OBVLADATI ČAS S PRISTOPOM »MANJ JE VEČ« (3 URE)Se vam je že zgodilo, da ste v eni uri naredili toliko, kot po navadi naredite v šestih urah? In obratno: Ste garali ves dan, pa na koncu dneva niste imeli kaj pokazati, najpomembnejših nalog pa se še lotili niste? Kako bi bilo, če bi tisto 1 učinkovito uro pomnožili? Vas zanima, kako v krajšem času narediti več in bolj kvalitetno ter z manj stresa? O tem govori Parettov princip 80/20. Na delavnici boste spoznali, kako ga uporabiti v praksi.

Delavnico S pravimi cilji do uspeha bomo izvedli 17. 10. 2017 ob 17. uri v prostorih UPI Žalec. K prijavi vabljeni tudi posamezniki!


SELFMANAGEMENT – VEŠČINE VODENJA SEBE (8 UR)
Uspešni ljudje imajo jasne cilje, so dobro organizirani, odgovorni, znajo se motivirati, prilagajajo se spremembam. Znajdejo se v kriznih situacijah. Obvladujejo stres, ker sami kreirajo svoje življenje in svoje rezultate. Izbirajo in se odločajo. S svojo močjo in sposobnostjo vplivajo na situacije in na ljudi. Ne zapravljajo časa in priložnosti. Ne pustijo se zmesti. Znajo uživati trenutek tukaj in zdaj. Če bi tudi vi radi še bolje izkoristili svoje potenciale, se nam pridružite na delavnici, kjer bomo spoznali: kako strateško planirati uresničevanje svojih ciljev, kako organizirati svoj čas, kako zavestno voditi in motivirati sebe, da ne zapravljamo časa in da smo sposobni reševati tudi večje izzive.

KAKO REČI »NE« (3 URE)
Se nenehno prilagajate drugim, ker se nočete zameriti ali se bojite, da bi izgubili naklonjenost nekoga? Mislite, da morate vse sprejeti? Se pri tem jezite nase? Se ne počutite spoštovane? Zapravljate priložnosti zase, ker dajete sebe na zadnje mesto? Kdaj boste na vrsti vi in naloge, ki so vam res pomembne? Na delavnici bomo spoznali, kako stopiti iz vloge žrtve, postaviti meje in reči »NE« brez občutka krivde in ne da bi koga prizadeli.

FOKUS – SKRIVNA MOČ ZMAGOVALCEV (3 URE)
Delovati razpršeno ali fokusirano? Razlika je očitna: fokusirani imamo večjo moč, koncentracijo, ustvarjalne ideje, močne, prepričljive besede, najdemo rešitve, se zavedamo bistva in namena, znamo izkoristiti čas, smo natančni, delamo kvalitetno in pri tem uživamo … Kako gradimo fokus in kako ga obdržimo, pa boste izvedeli na delavnici. S pravim fokusom dosežemo več, ker v polnosti uporabimo svoje največje sposobnosti.

Delavnico Fokus – skrivna moč zmagovalcev bomo izvedli 21. 11. 2017 ob 17. uri v prostorih UPI Žalec. K prijavi vabljeni tudi posamezniki!


CILJNO USMERJENA KOMUNIKACIJA ZA UČINKOVITE VODJE (8 UR)
Imate pogosto predolge sestanke, na katerih se nič konkretnega ne dogovorite? Sodelavci slabo razumejo vaša navodila in jim jih morate večkrat ponavljati? So vaši sodelavci nemotivirani? Vam je reševanje konfliktov izziv? Preveč govorite in premalo naredite? Si ne upate dati povratne informacije, še posebej, če bi vključevala kritiko? S ciljno usmerjeno komunikacijo se osredotočimo na bistvo in dvignemo učinkovitost. Zmanjšamo možnost, da bi bili ljudje osebno prizadeti. Dvigujemo motivacijo v timu in pospešimo delovni proces. Na delavnici bomo spoznali, kaj pomeni ciljno komunicirati v vsakodnevnem življenju.

 

DIGITALNI MARKETING (od oktobra do maja)

digitalni
Je tradicionalno oglaševanje za vas enostavno predrago, hkrati pa nimate nobene povratne informacije?

S pojmom digitalni marketing se danes pogosto srečujemo in je eden najvažnejših faktorjev uspeha vsakega podjetja. Prednosti digitalnega marketinga izkoriščajo danes v vseh podjetjih, ne glede na njihovo velikost ali lokacijo. Danes ni več vprašanje digitalni marketing DA ali NE, temveč predstavlja NUJNO sredstvo, ki ga vsako podjetje potrebuje za svoje poslovanje. Investicija v digitalni marketing je definitivno NAJBOLJŠA investicija, saj predstavlja kanal, ki lahko pri promociji pomaga slehernemu podjetju, da napreduje in uspe.

Namen digitalnega marketinga je ustvarjanje močne vezi med podjetjem in končnim potrošnikom. Kaj to pomeni za vas kot podjetnika? Če ne želite prepustiti obstoječih strank konkurenci, ki vedno hitreje posega po sodobnih načinih digitalnega marketinga, potem je skrajni čas, da začnete intenzivno delati na digitalnem marketingu tudi vi in si ustvarite svojo digitalno identiteto.     

Torej, se želite naučiti veščin digitalnega marketinga in potrebujete nasvet, kako izkoristiti družabna omrežja, da bodo delala za vas? ... potem ...

Vabljeni, da se nam pridružite na delavnicah iz naslednjih modulov:

 ®     Uvod v digitalni marketing

®     E-mail marketing

®     Spletno oglaševanje

®     Socialna omrežja (Google, Facebook, Twitter …)

®     Optimizacija spletnih strani

®     Mobilni marketing

®     Remarketing

Pokličite (03) 713 35 61 ali pišite na sabina.cokan@upi.si in si rezervirajte svoj sedež na delavnici.

Nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) Knjigovodska dela Izobraževanje za podjetja