Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Delavnice za podjetja Namenjene zaključenim skupinam ali podjetjem

Za zaključene skupine oz. podjetja organiziramo podjetniške delavnice s področja tujih jezikov, računalništva, komunikacije, vodenja in motivacije, timskega dela, projektnega menedžmenta, trženja storitev. Izvajamo t. i. delavnice »tailor made«, pri katerih cilje in podrobne vsebine določimo skupaj z naročnikom izobraževanja. V izvedbo podjetniških delavnic se vključujejo preizkušeni in ozko specializirani predavatelji, ki odlično poznajo tako teoretične osnove kot tudi prakso v podjetjih. Delavnice potekajo v sodobno opremljenih učilnicah na UPI Žalec, na željo naročnika pa tudi v prostorih podjetja.

Biserka Neuholt Hlastec, tel.: 03 713 35 68, e-pošta: biserka.neuholt@upi.si

    

DIGITALNI MARKETING (od oktobra do maja)

Je tradicionalno oglaševanje za vas enostavno predrago, hkrati pa nimate nobene povratne informacije?

S pojmom digitalni marketing se danes pogosto srečujemo in je eden najvažnejših faktorjev uspeha vsakega podjetja. Prednosti digitalnega marketinga izkoriščajo danes v vseh podjetjih, ne glede na njihovo velikost ali lokacijo. Danes ni več vprašanje digitalni marketing DA ali NE, temveč predstavlja NUJNO sredstvo, ki ga vsako podjetje potrebuje za svoje poslovanje. Investicija v digitalni marketing je definitivno NAJBOLJŠA investicija, saj predstavlja kanal, ki lahko pri promociji pomaga slehernemu podjetju, da napreduje in uspe.

Namen digitalnega marketinga je ustvarjanje močne vezi med podjetjem in končnim potrošnikom. 

Kaj to pomeni za vas kot podjetnika? Če ne želite prepustiti obstoječih strank konkurenci, ki vedno hitreje posega po sodobnih načinih digitalnega marketinga, potem je skrajni čas, da začnete intenzivno delati na digitalnem marketingu tudi vi. Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako s pomočjo digitalnega marketinga priti do novih strank, ustvariti močnejšo blagovno znamko in povečati prihodek. Torej, še vedno tehtate, ali bi se udeležili delavnice? Če potrebujete nasvet, kako se lotiti digitalnega marketinga, kako izkoristiti družabna omrežja, da bodo delala za vas, potem pokličite ali nam pišite in si rezervirajte svoj sedež na delavnici. 

EXCEL ZA PODJETJA

MS Excel je odlično programsko orodje za najširšo uporabo v različnih poslovnih okoljih (računovodstvo, finance, projektni menedžment, priprava podatkov za vodstvo itd.). Poslovnim uporabnikom ponuja hitro, učinkovito in natančno pripravo in obdelavo finančnih podatkov, izračunov, tabel, pri čemer pa je pomembno, da uporabnik dobro pozna Excel, ve za najbolj optimalne rešitve in primere dobrih praks v drugih podjetjih. Zato vse osnovne pa tudi napredne poslovne uporabnike vabimo v 12-urni tečaj Excela, v okviru katerega boste še utrdili osnove v tem programu in jih nadgradili z veščinami, znanji in rešitvami, ki jih potrebuje vaše podjetje.

TRENING UČINKOVITE KOMUNIKACIJE NA DELOVNEM MESTU

Komunikacija ni le temelj dobrih odnosov v službi, je tudi pomemben kanal, skozi katerega prenašamo informacije o delovnih procesih. Z ustrezno komunikacijo lažje in hitreje razrešimo morebitne nesporazume. Če smo spretni pri podajanju povratnih informacij, lahko povemo tisto, kar zares mislimo, pri tem pa sogovornik nima občutka, da ga kritiziramo. S pozitivno naravnano komunikacijo lahko motiviramo sebe in svoje sodelavce. Neverbalna komunikacija je vedno pristna in pove tudi tisto, kar želimo z besedami skriti. Ustrezna, prilagodljiva in pozitivna komunikacija na delovnem mestu je ključna za uspeh posameznika, skupine, podjetja. K sreči so komunikacijske spretnosti nekaj, česar se lahko naučimo in z veliko vaje tudi razvijemo v navado.

Zato vas vabimo, da skupaj z vami pripravimo podroben program za trening učinkovite komunikacije v vašem podjetju. Trening bomo praktično naravnali, saj bodo le tako vaši zaposleni lahko naučene komunikacijske spretnosti tudi utrdili in jih zato z večjo gotovostjo uporabljali pri vsakodnevnem delu.


DELAVNICE ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG

Skrb za zdravje na delovnem mestu je izjemno pomembna, saj le na ta način v službi lahko ostajamo zadovoljni, pozitivno naravnani in učinkoviti. Sodoben način življenja nas s svojo hitrostjo sili v to, da mnogokrat izbiramo nezdrave načine vedenja, čeprav vemo, da to za nas ni najbolje. In prav zato nas delavnice, kot je ta, spodbujajo k skrbi za svoje zdravje in nas podpirajo v tem, da vztrajamo in razvijamo zdrave navade. V delavnici se bomo skupaj s strokovnjaki s posameznih področij (fizioterapevti, nutricionisti, učitelji joge …) na praktičen način dotaknili tako skrbi za fizično zdravje (prehrana, športne aktivnosti …) kot tudi duševnega zdravja zaposlenih (spopadanje s stresom, meditacija …). Podroben program, v katerem bomo kombinirali teoretična znanja in praktične vaje, pa bomo pripravili skupaj z vami, ozirajoč se na dejavnike tveganja, ki jih prinašajo vaša delovna mesta in vaš način dela.

S PRAVIMI CILJI DO USPEHA (3 URE)

s pravimi cilji do uspehaKateri so pravi cilji? Tisti, ki nas v najkrajšem času, z najmanj porabljene energije in denarja pripeljejo do uspeha. In seveda tisti, s katerimi uresničujemo svoje potenciale, ne delamo samo za vizijo nekoga drugega, ker nimamo svoje lastne … Ko sledimo sebi, razvijamo svoje sposobnosti in samozavest. Na delavnici bomo spoznali, kako gradimo lastno vizijo in postavimo svoje prave cilje. To seveda hkrati pomeni, da tudi premagamo vsa svoja omejujoča prepričanja, ki nam stojijo na poti, da bi si sploh upali postaviti prave cilje.


OBVLADATI ČAS S PRISTOPOM »MANJ JE VEČ« (3 URE)

Se vam je že zgodilo, da ste v eni uri naredili toliko, kot po navadi naredite v šestih urah? In obratno: Ste garali ves dan, pa na koncu dneva niste imeli kaj pokazati, najpomembnejših nalog pa se še lotili niste? Kako bi bilo, če bi tisto 1 učinkovito uro pomnožili? Vas zanima, kako v krajšem času narediti več in bolj kvalitetno ter z manj stresa? O tem govori Parettov princip 80/20. Na delavnici boste spoznali, kako ga uporabiti v praksi.


SELF-MANAGEMENT - VEŠČINE VODENJA SEBE (8 UR)

Uspešni ljudje imajo jasne cilje, so dobro organizirani, odgovorni, znajo se motivirati, prilagajajo se spremembam. Znajdejo se v kriznih situacijah. Obvladujejo stres, ker sami kreirajo svoje življenje in svoje rezultate. Izbirajo in se odločajo. S svojo močjo in sposobnostjo vplivajo na situacije in na ljudi. Ne zapravljajo časa in priložnosti. Ne pustijo se zmesti. Znajo uživati trenutek tukaj in zdaj. Če bi tudi vi radi še bolje izkoristili svoje potenciale, se nam pridružite na delavnici, kjer bomo spoznali: kako strateško planirati uresničevanje svojih ciljev, kako organizirati svoj čas, kako zavestno voditi in motivirati sebe, da ne zapravljamo časa in da smo sposobni reševati tudi večje izzive.


CILJNO USMERJENA KOMUNIKACIJA ZA UČINKOVITE VODJE (8 UR)

Imate pogosto predolge sestanke, na katerih se nič konkretnega ne dogovorite? Sodelavci slabo razumejo vaša navodila in jim jih morate večkrat ponavljati? So vaši sodelavci nemotivirani? Vam je reševanje konfliktov izziv? Preveč govorite in premalo naredite? Si ne upate dati povratne informacije, še posebej, če bi vključevala kritiko? S ciljno usmerjeno komunikacijo se osredotočimo na bistvo in dvignemo učinkovitost. Zmanjšamo možnost, da bi bili ljudje osebno prizadeti. Dvigujemo motivacijo v timu in pospešimo delovni proces. Na delavnici bomo spoznali, kaj pomeni ciljno komunicirati v vsakodnevnem življenju.


PERSPECTIVES 360 – ORODJE ZA MERJENJE KOMPETENC VODIJ

Mihaela Anclin, tel.: 03 713 35 65, e-pošta: mihaela.anclin@upi.si

Perspectives 360 je internetno podprt vprašalnik temeljnih kompetenc vodij (komunikacija, vodenje, vodenje ljudi, načrtovanje, osebna učinkovitost, timsko delo), ki omogoča natančen vpogled v močne in šibke strani vodij na široki paleti kompetenc po oceni ljudi, ki so za to najbolj ključni.

Z njegovo pomočjo boste vodje dobili vpogled v svoje »slepe pege« oz. vedenja, ki se jih sami niti ne zavedate. Poleg tega so lahko rezultati vprašalnika osnova za osebni razvojni načrt, za vpogled v potrebe po usposabljanju na nivoju posameznika, skupine in oddelkov oziroma za nadgrajevanje  vodstvenih veščin.


INDIVIDUALNI TEČAJI TUJIH JEZIKOV

Tina Baloh, tel.: 03 713 35 71, e-pošta: tina.baloh@upi.si

Jezik je ''jezikovna'' mišica, ki za dobro delovanje potrebuje kakovosten trening. Le-tega nudimo v naših individualnih jezikovnih tečajih po meri podjetja. Tečaje izvajamo vse leto, primerni pa so tako za začetnike kot za tiste, ki želite osvežiti in nadgraditi svoje jezikovno znanje. Individualni tečaj oblikujemo glede na vaše potrebe, nato pa vas prepustimo našim učiteljem, ki se znajo prilagoditi vašemu tempu, vas vodijo ter znajo motivirati, da resnično dosežete svoje cilje.


TEČAJ SLOVENSKEGA JEZIKA ZA TUJCE

Ali se vaše podjetje sooča s potrebo po tujih delavcih oz. so tuji delavci že postali vaši zaposleni? Tuji delavci za učinkovito in uspešno delo potrebujejo znanje slovenščine, da pa bodo usvojili točno tisto znanje, ki ga v danem trenutku najbolj potrebujejo, bomo poskrbeli mi. Z izkušenimi učitelji, ki so specializirani za poučevanje slovenščine kot tujega jezika, bomo pripravili in strokovno izvedli program, ki ga bomo skrojili glede na potrebe vašega podjetja. Ob tem se vam bomo maksimalno prilagodili glede kraja in časa izvajanja programa, na vašo željo pa bomo organizirali tudi učenje jezika na terenu. 

Nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) Knjigovodska dela Izobraževanje za podjetja