Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Aktualno Napoved dogodkov, novice in objave

Znanje za odličnost v neformalnem izobraževanju odraslih

0 Komentarji
955
17-11-2020

Znanje za odličnost v neformalnem izobraževanju odraslih

UPI - ljudska univerza Žalec in konzorcijski partnerji Ljudska univerza Krško, MOCIS Center za izobraževanje odraslih, Šolski center Velenje, RIC Novo mesto in Zasavska ljudska univerza vse zaposlene izobraževalce odraslih vabimo k vključitvi v projekt Znanje za odličnost v neformalnem izobraževanju odraslih.

V okviru projekta Znanje za odličnost v neformalnem izobraževanju odraslih bomo za zaposlene izobraževalce odraslih v neformalnih izobraževalnih programih pripravili in izvedli različne programe usposabljanj s področja uporabe IKT tehnologije v izobraževanju, izbire in uporabe andragoških metod in didaktičnih pristopov, značilnosti različnih ciljnih skupin in drugih področij. Cilj projekta je tudi pripraviti strokovne podlage za sistematično spremljanje izobraževalnih potreb izobraževalcev odraslih v neformalnem izobraževanju.

Več informacij o projektu si lahko preberete TU

0.0
Zadnja posodobitev: torek 17 november 2020 11:01
Sorodne Novice: Obvladovanje stresa: izboljšanje kakovosti in učinkovitosti dela izobraževalcev odraslih Brezplačni programi izpopolnjevanj za izobraževalce odraslih NOVO ZNANJE JE MOGOČE PRIDOBIVATI TUDI NA DALJAVO ZAPOSLENI V TEH ČASIH POTREBUJEJO NASVET IN ZNANJE. BOLJ KOT KDAJKOLI PREJ.
neformalno izobraževanje odraslih odličnost znanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..