Aktualno Napoved dogodkov, novice in objave

TEČAJ JOGE IN FLAMENKA

0 Komentarji
980
4-01-2017

Z UPI Žalec uresničujemo novoletne zaobljube

»Letos se bom pa res več gibala. Vpisala se bom v tečaj joge.« Vam to zveni znano? Če so tudi vaše novoletne zaobljube namenjene zdravemu načinu življenja in gibanju, imamo na UPI Žalec za vas novosti – TEČAJ JOGE in TEČAJ FLAMENKA.

Tečaj joge poteka pod vodstvom joga učiteljice Lidije Batič vsako sredo od 19. do 20.30 ure. S tehnologijo Kundalini joge širimo naš um, razvijamo  mentalne sposobnosti, uravnotežimo fizično strukturo, pridobimo znanje, ki raste iz lastne izkušnje skozi srce in bit.

Če pa se želite razgibati ob temperamentnih španskih ritmih, se nam lahko pridružite v tečaju flamenka. Tega vodi učiteljica Maša Kolšek, poteka pa vsak ponedeljek od 18. do 19.30 ure.

V obe vadbi se lahko vključite brez predhodne prijave. Prva vadba je brezplačna.

Dodatne informacije dobite na 03 713 35 68 ali biserka.neuholt@upi.si. 

0.0
Zadnja posodobitev: sreda 04 januar 2017 11:08
Sorodne Novice: TEČAJ MASAŽE V APRILU Zaposlene vabimo v BREZPLAČNE računalniške in jezikovne tečaje Brezplačni tečaji slovenščine za tujce potekajo od 15. junija! Zaposleni VABLJENI v brezplačni tečaj ''Računalniška pismenost za odrasle'' Obvestilo - Tečaj digitalne fotografije Brezplačni tečaji v aprilu VPIS V SPOMLADANSKI SEMESTER JEZIKOVNIH TEČAJEV – ZAČETEK TEČAJEV: 27. FEBRUAR! Brezplačni tečaj računalništva za začetnike
Ples

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..