Šola prijaznih ljudi

Aktualno Napoved dogodkov, novice in objave

NOVO ZNANJE JE MOGOČE PRIDOBIVATI TUDI NA DALJAVO

0 Komentarji
539
18-03-2020

V času, ko je UPI – ljudska univerza Žalec zaprta pri nas del vsebin in učnega procesa poteka tudi na daljavo. 

Spletne tehnologije temeljito spreminjajo več aspektov družbe, vključno s podjetji, novinarstvom, družbenim mreženjem in prostim časom. Do podobnih inovacij prihaja tudi na področju izobraževanja. To pomeni, da je izobraževanje zdaj dostopno širši in bolj raznoliki publiki, kot je bilo mogoče kadarkoli prej v naši zgodovini. 

Kako učenje na daljavo pri nas poteka v programu Usposabljanje za življenjsko uspešnost Izzivi podeželja pod vodstvom Slonjšak Andreja si oglejte na FB profilu:

https://sl-si.facebook.com/pg/upizalec/posts/?ref=...

Kombinirano učenje za vas, dragi udeleženci

Kombinirano učenje predstavlja udeležencem tudi novo izkušnjo, in sicer ne samo zaradi spletnih vsebin, temveč zaradi kombinacije učenja v učilnici in spletne izkušnje. Stik teh dveh različnih oblik učenja lahko vodi do novega pogleda na učenje na splošno. 

V okviru mednarodnega projekta Erasmus+ Quality Blended Learning smo skupaj z ostalimi projektnimi partnerji razvili priročnik s praktičnimi nasveti za kombinirano učenje. Na strani 133 tega priročnika si lahko preberete več o tem, kaj učenje na daljavo oziroma kombinirano učenje pomeni za vas udeležence. 

Povezava do priročnika: https://www.upi.si/uploads/Erasmus+/BLBookV2__ID_O...

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ZAPOSLENI V TEH ČASIH POTREBUJEJO NASVET IN ZNANJE. BOLJ KOT KDAJKOLI PREJ. Novo leto. Novi programi
učenje na daljavo

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..