Šola prijaznih ljudi

Niste našli želenih informacij?

S pomočjo UPI svetovalke odgovore dobite hitro in brez dodatnega brskanja.
Ponujamo vam:
Poklepetajte z nami v živo.
03 713 35 76
Pišite nam preko e-pošte.
Pošljite nam e-obrazec.

Aktualno Napoved dogodkov, novice in objave

Kako velik je vaš Digitalni odtis? DIGIT Manifesto.

0 Komentarji
1092
30-11-2018

... vendar s to spletno prisotnostjo in prepoznavnostjo ne smemo pozabiti na nevarnosti in tveganja skupaj s priložnostmi, ki jih lahko imajo naše spletne navade. Ideja projekta DIGIT je nastala zaradi skrbi izobraževalcev odraslih, odraslih in drugih pomembnih zainteresiranih strani, kot so digitalni strokovnjaki in predstavniki javnega telesa, o trenutnih digitalnih izzivih, s katerimi se naša družba sooča z vidika digitalne pismenosti.

"DIGIT" - "Spodbujanje kompetenc za odgovorno rabo spletne identitete" je dveletni evropski projekt, ki se financira v okviru strateških partnerstev Erasmus + KA2 in ga usklajuje poljsko podjetje INnCREASE, skupaj s partnerji iz sedmih različnih držav (Belgija, Španija, Velika Britanija, Poljska, Grčija, Italija in Slovenija). Več o rezultatih projekta najdete na strani TUKAJ, v zavihku Rezultati projekta.

0.0
Zadnja posodobitev: sreda 10 julij 2019 14:40
Sorodne Novice: Digitalna pripovedovalnica zgodb o vseživljenjskem učenju Prejeli smo nagrado JABOLKO KAKOVOSTI Digitalna predstavitev NPK mladinski delavec/delavka Zaključna konferenca v okviru projekta Digit
digit erasmus+ spodbujanje kompetenc za odgovorno rabo spletne identitete

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..