Vadbe

Aerobika

Vodena skupinska vadba poteka enkrat ali dvakrat tedensko ob plesni glasbi po eno polno uro v večernem času.


Vadba za sproščanje in notranjo moč

Namen vadbe je učinkovito obvladovanje vsakodnevnega stresa, krepitev notranje moči in pozitivne energije. Vadba poleg različnih meditativnih tehnik obsega še vaje iz klasične in smejalne joge, joge obraza, vadbo z lahkimi utežmi… S pomočjo vadbe boste v vrvežu dneva ohranili svoj center in obenem ostali fit in polni moči. Vadba poteka enkrat tedensko po dve pedagoški uri v večernem času.


Terapevtska vadba za zdravo hrbtenico in fit telo

Gre za preventivni program zmerne telesne vadbe, kjer bodo udeleženci ob prijetni glasbi z zmernim tempom oblikovali fit telo, povečali splošno telesno zmogljivost, gibljivost, mišično moč, vzdržljivost in ravnotežje ter posredno preprečili oziroma odpravili bolečine v hrbtenici, mišicah in sklepih. Vadba poteka dvakrat tedensko po eno uro v večernem času.


Vadba za preprečevanje in zdravljenje osteoporoze ter bolečin v hrbtenici, mišicah in sklepih

Ob strokovnem vodstvu udeleženci okrepijo kosti, izboljšajo gibljivost in okretnost, povečajo mišično moč in ravnotežje ter tako posredno preprečujejo padce in zlome. Prav tako so vse vaje povezane z vajami za zdravo hrbtenico, precej časa pa se posveti tudi resni tematiki današnjega časa, ti. urinski inkontinenci. Vadba poteka dvakrat tedensko po eno uro v večernem času in se na željo udeležencev kombinira tudi s predavanji.
Obe vadbi se pričneta jeseni in potekata pod strokovnim vodstvom fizioterapevtke.

Presenetite svoje najbližje in jih obdarite z darilnim bonom, ki jih ponujamo za vse vrste tečajev in delavnic.