Vadbe

V vadbe se lahko vključite tudi v spomladanskem semestru!
Za PRIJAVO in VEČ INFORMACIJ nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas pokličite na 03 713 35 68.
Prvi obisk vadb je brezplačen!

Aerobika

Vodena skupinska vadba poteka v telovadnici UPI Žalec, ob ponedeljkih in sredah od 20. do 21. ure.


Terapevtska vadba za zdravo hrbtenico in fit telo

Gre za preventivni program zmerne telesne vadbe, v okviru katerega boste ob prijetni glasbi z zmernim tempom oblikovali fit telo, povečali splošno telesno zmogljivost, gibljivost, mišično moč, vzdržljivost in ravnotežje ter posredno preprečili oziroma odpravili bolečine v hrbtenici, mišicah in sklepih. Vadba poteka ob torkih in četrtkih od 19. do 20. ure v plesni učilnici UPI Žalec.


Vadba za preprečevanje in zdravljenje osteoporoze ter bolečin v hrbtenici, mišicah in sklepih

Ob strokovnem vodstvu boste okrepili kosti, izboljšali gibljivost in okretnost, povečali mišično moč in ravnotežje ter tako posredno preprečili padce in zlome. Prav tako so vse vaje povezane z vajami za zdravo hrbtenico, precej časa pa se posveti tudi resni tematiki današnjega časa, ti. urinski inkontinenci. Vadba poteka ob torkih in četrtkih od 18. do 19. ure v plesni učilnici UPI Žalec.

Obe vadbi potekata celo šolsko leto pod strokovnim vodstvom fizioterapevtke.

 

Kundalini joga

Vadba joge poteka ob sredah od 19:15 do 20:45 ure v plesni učillnici UPI Žalec. Vadbo izvaja certificirana učiteljica joge Lidije Batič.Presenetite svoje najbližje in jih obdarite z darilnim bonom, ki jih ponujamo za vse vrste tečajev in delavnic.